Sfeermaeckers

Jouw woonspecialist voor Lichtenvoorde en omstreken. Voor echt sfeervol wonen, van vloeren, raamdecoratie tot buitenzonweringen en veranda’s.
Onze winkel is gewoon geopend! Uiteraard hanteren wij de maatregelen die door het RIVM gesteld worden. Ook komen wij bij u langs voor advies, en het maken van een vrijblijvende offerte, mits u klachtenvrij bent.
 

Sfeermaeckers is hét adres als het gaat om woningstoffering, buitenzonwering en veranda’s. Met onze eigen stoffeerders maken wij van je huis je thuis. Kom langs in onze showroom en bekijk onze brede collectie vloeren, raamdecoratie veranda’s en buitenzonwering van gerenommeerde merken en bekijk de mogelijkheden voor je eigen woning.

Wij leveren altijd maatwerk en omdat we service belangrijk vinden, wordt het aanbrengen en plaatsen van jouw aankoop door onze eigen vakmensen verzorgd. Wij werken met merken als; Eijffinger, VTwonen, Velux, Vadain, Moduleo, Verasol, Unilux en InterFloor.

Loop gerust binnen! 

MEE DOEN?

MELD JE GRATIS AAN

Alle winkels en bedrijven uit Lichtenvoorde kunnen zich inschrijven voor deze website wanneer zij aan huis bezorgen of andere speciale acties hebben.