Obbink

Obbink is al meer dan 85 jaar een ster in elektronica. Ook in deze tijd helpen wij u graag. Onze winkel is gewoon geopend maar wij zijn telefonisch of via de chat ook extra goed bereikbaar

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar! U kunt bij ons gewoon in onze winkel terecht voor uw aankopen. Wel treffen wij de nodige maatregelen om ons steentje bij te dragen. Deze maatregelen kunt u vinden op: https://www.obbink.nl/aangepaste-dienstverlening-door-coronavirus.

Wilt u liever contactloos advies? Ook dit is mogelijk! Wij zijn nu telefonisch extra goed bereikbaar en ook achter de chat op onze site zitten onze adviseurs voor u klaar.

In Lichtenvoorde bezorgen wij nu ook uw kleine aankopen binnen 24 uur kosteloos en contactloos bij u thuis (zondag en maandag uitgezonderd).

Apparaat stuk? Onze monteurs komen ook in deze tijd gewoon bij u thuis om het probleem vakkundig op te lossen, uiteraard nemen ook zij de maatregelen in acht.

MEE DOEN?

MELD JE GRATIS AAN

Alle winkels en bedrijven uit Lichtenvoorde kunnen zich inschrijven voor deze website wanneer zij aan huis bezorgen of andere speciale acties hebben.