Lyfstyl

Ben jij modebewust? Hou je van een eigen stijl? En wil je duurzaam bezig zijn? Dan ben je bij LYFSTYL aan het juiste adres! Het adres voor kwalitatief mooie 2e hands (merk)kleding.

Lieve klanten,

Juist in deze tijd wordt iedereen zich bewust van het begrip duurzaamheid. Onze winkel met een prachtige 2e hands voorjaars-/zomercollectie sluit hier perfect op aan. 

Wij zijn gewoon weer open, check facebook voor onze openingstijden. Natuurlijk zijn wij ook op afspraak open zodat je in alle rust kunt komen shoppen. Dit kan met maximaal 2 personen gezellig en geheel vrijblijvend. Daarbij krijg je natuurlijk onze creatieve stylingtips. We hebben veel verschillende merken en maten in de collectie, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is.

Ook verkopen wij make-up van Pupa Milano. Is je favoriete product op? Wij komen het graag bij je brengen of je kunt het ophalen bij ons in de winkel.

Pas goed op jezelf en je naasten!

Kleurrijke groet,

Ingrid en Marloes

Openingstijden zomervakantie: woensdag en donderdag 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

MEE DOEN?

MELD JE GRATIS AAN

Alle winkels en bedrijven uit Lichtenvoorde kunnen zich inschrijven voor deze website wanneer zij aan huis bezorgen of andere speciale acties hebben.