Hairlook Simone

Kapsalon Hairlook Simone uit Lichtenvoorde met pruiken, hairextensions als specialiteit en een webshop met Matrix en Mediceuticals producten.
Lieve klant,

Wij zijn gesloten totdat de RIVM weer aangeeft dat we weer open kunnen, afspraak is te maken op https://www.barberbooking.com/hairlook-simone-lichtenvoorde/

Webshop haarverzorgingsproducten

U kunt in onze webshop de haarverzorgings producten bestellen die u van ons gewend bent, we brengen geen verzendkosten in rekening en de prijzen zijn gelijk als in de kapsalon, u kunt op de site aangeven dat u binnen 10 km woont van Lichtenvoorde en dan vervallen de verzendkosten. Wij brengen iedere avond de producten persoonlijk rond, ons uitje, lekker op de fiets.

Nieuw: tijdelijke kleur mogelijkheid.

Zolang de kapsalon gesloten is hebben we besloten om u een mogelijkheid te geven om zelf uw haar te kleuren. https://www.hairlooksimone.nl/contents/nl/d3071_kleuren.html

Voor de kleurabonnement klanten is deze service gratis, anders kost dit € 24,50 incl. btw.

Op onze website kunt u de kleursetje bestellen, wij brengen u dan de juiste kleur tube,  kwast, handschoenen, developer om uw uitgroei zelf bij te kunnen werken.

Tevens ontvangt u een beschrijving hoe u moet kleuren, op de website staat ook een video waar wij precies uitleggen hoe je het moet doen.

Haarwerk klanten:

Voor mensen die een haarwerk nodig hebben zijn we altijd bereikbaar, tel 0544 377142.

Met vriendelijke groet,

Team Hairlook Simone
Simone Reukers

MEE DOEN?

MELD JE GRATIS AAN

Alle winkels en bedrijven uit Lichtenvoorde kunnen zich inschrijven voor deze website wanneer zij aan huis bezorgen of andere speciale acties hebben.