Blokker

Blokker Lichtenvoorde staat ook in deze tijd voor u klaar. U bent klachtenvrij van harte welkom in onze winkel, maar mocht dit niet lukken komen wij de producten graag bij u bezorgen!

In verband met het coronavirus bezorgen wij vanaf nu ook gratis* aan huis! Iets nodig uit onze winkel, maar wil of kun je de deur niet uit? Wij van Blokker Lichtenvoorde komen het bij je bezorgen.

Hoe werkt dit?

  1. Stuur je bestelling (minimale besteding € 25) via een WhatsApp bericht naar het volgende nummer: 0544-378376.
  2. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een tikkie en laten wij je weten op welk tijdstip de bezorger komt.
  3. De bezorger zet de spullen voor je deur neer en belt aan. De bon van je aankoop vind je bij je producten.vIn verband met de hygiëne richtlijnen leveren wij het pakket voor de deur af. Wij zorgen ervoor dat de producten goed zijn verpakt en niet zullen beschadigen. Mocht er niemand opendoen, dan nemen wij de producten weer mee en kijken we naar een andere bezorgdatum.

*Woon je in Lichtenvoorde? Dan is het bezorgen helemaal gratis! Bezorgen in omstreken is natuurlijk ook mogelijk, bezorgkosten zijn in overleg.

Met gastvrije groet,

David van Schaick

MEE DOEN?

MELD JE GRATIS AAN

Alle winkels en bedrijven uit Lichtenvoorde kunnen zich inschrijven voor deze website wanneer zij aan huis bezorgen of andere speciale acties hebben.